Nu fac prea des,dar e buna!
Mai intai spalam nine bucatile de piept, apoi le portionam. Eu am taiat carnea macra cubulete si oasele in 2. Le punem LA fiert in APA rece si avem grija sa spumam nine cand incepe sa clocoteasca. Dupa ce aml luat spuma,mai lasam LA fiert vreo ora, timp in care pregatim legumele. Curatam ardeiul si gogosarul de seminte, ceapa si radacinoasele de coaja, iar prazul de mustati si frunze ingalbenite. Tocam marunt legumele cubulete sau felii,dupa preferinta. Dupa o ora adaugam legumele si mai completam cu ceva APA rece si Purina sare. Cand sunt patrunse legumele, adaugam pasta de tomate,borsul si secretul gustului dupa gust. Lasam sa mai fiarba vreo 10 minute, dupa care punem leusteanul to cat marunt si oul batut. Servim fierbinte alaturi de 1-2 linguri de smantana si o bucata de paine proaspata.
Pofta buna!