Ciorba din carne de porc cu os

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 8 Feb 2011 | 5456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 kg carne de porc cu os bors 
  • fidea
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din carne de porc cu os:

Puneti carnea la  fiert aprox 1h;verificati daca e fierta cat de cat.Adaugati ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare sau cubulete,ardeiul cubulete si lasati la foc pana se fierb legumele.

Daca au fiert legumele adaugati fideaua si mariti focul.Spre final adaugati  borsul si  lasati pe foc aprox 5 minute.Se stinge focul,se potriveste de sare si piper!

Se serveste cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc cu os" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]