Ciorba din oase de porc

de Lau in Ciorbe, 30 Ian 2016 | 5840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oase mari cu carne
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 pastarnac
  • cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc:

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam apa, trecem carnea pe sub un jet de apa.

Punem carnea din nou la fiert in apa cu putina sare si lu-am spuma de cate ori este nevoie.

Intre timp intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt intr-o lingura de untura (sau ulei), adaugam morcovul dat prin razatoarea mica, calim putin dupa care adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam 1 pahar apa, rosiile tocate si pasta de tomate.

Amestecam si lasam putin pe foc dupa care adaugam in vasul cu carne, adaugam pastarnacul tocat marunt si cartofii taiati cuburi.

Cand cartofii sunt fierti adaugam borsul acru (dupa gust) leusteanul tocat marunt, sare,piper dupa gust si mai lasam cateva minute pe foc.

La final am batut un ou cu smantana si putina zeama de la ciorba, adaugam si patrunjelul verde tocat si adaugam in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc