pozele nu-s prea clare din cauza ca era fierbinte, aburii bata-i vina :S:S
Dupa ce am curatat si spalat legumele, Se pregatesc astfel:
-ceapa taiata cubulete
-Morcovul taiat cubulete
-gogosarii taiati cubulete
- pastarnacul taiat fasii mai groase
-telina taiata-n 4
Pieptul de porc se spala bine, se opareste si apoi se spala iar in apa calda.
Se pune iar la fiert in apa calda si cand apa incepe sa clocoteasca adaugam legumele, cozile de patrunjel si zarzavatul.
Se fierbe la foc iute pana incepe a da in clocot si apoi lasat la foc mic.
Lasam sa fiarba vreo o ora si ceva iar apoi adaugam sucul de rosii.
Cand carnea e aproape fiarta adaugam borsul, care a fost dat intr-un clocot inainte.
Lasam sa dea iar intr-un clocot si adaugam taiteii.
Dupa 8-9 minute adaugam sare si piper dupa gust iar apoi stingem focul.
Punem patrunjel tocat si servim.
Sotul a servit-o cu un ardei iute gras in farfurie.
Pofta buna!