- 6 buc tacamuri de pui (spate+garlej)
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 buc radacina de telina
- 1 pastarnac
- 1 ardei
- dovlecel
- 4 rosii
- fidea
- sare
- piper
- patrunjel.
 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 12
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dulce de pui:
						
    - Bucatile de pui se spala, apoi se pun intr-o oala plina cu apa si sare si se lasa la fiert. Se spumeaza din cand in cand.
- Legumele se spala, se curata, apoi se taie cubulete. 
- Se calesc in putin ulei toate legumele, se adauga sare si piper si putina apa.
- Se lasa la fiert pana este gata carnea, apoi se adauga in oala, se asezoneaza cu sare si piper, se adauga fidea si se mai lasa 5-10 min pe foc.
- La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
- Se serveste cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dulce de pui" nu uita sa-i faci un review.