Ciorba la ceaun

de Lau in Ciorbe, 4 Iul 2011 | 12021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 pulpe
  • 600 g scarita afumata
  • 400 g paste
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 200 g ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • sare
  • 2 legaturi de frunze ceapa verde
  • bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba la ceaun:

Prima data se pregateste focul, se aseaza cheresteul si ceaunul.

Se curata legumele. Se da prin razatoare morcovul, restul le taiem.

Se caleste ceapa tocata in ulei, se adauga morcovul se lasa sa se calesca putin, se adauga pasta de tomate, apa si cand se incalzeste apa se adauga carnea spalata, (pulpele se taie in 2). Cand clocoteste se adauga legumele taiate

Lasa sa fiarba la foc mic, se amesteca din cand in cand

Cand au fiert cartofii se adauga bors si sare dupa gust

Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se adauga pastele, patrunjel verde tocat si se lasa sa fiarba un clocot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MIUTA 1

05.07.2011, 15:04

Suuuuper buna

horia 1

06.07.2011, 08:44

wowwww ,sincer sa-t spun,m-ar tenta sa probez o portie.minunata!

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:28

mmm buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker