Ciorba radauteana

de Bya Ralu in Ciorbe, 18 Iun 2013 | 8310 vizualizari

 

E pentru prima data cand mananc ciorbita din asta,este super super delicioasa,reteta este "by gaby" :))))http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-radauteana-27993.html

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 cepe
  • 1 cutie mica de smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de faina
  • 3 catei de usturoi
  • otet/ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare/piper/leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Legumele se curata si se pun intregi la fiert impreuna cu pieptul de pui.

Cand sunt fierte se scot pe o farfurie,iar zeama se strecoara.

Ceapa se arunca,iar restul legumelor le taiem cubulete si le punem cateva minute la calit in ulei de masline(pentru ai da o culoare frumoasa ciorbitei)se adauga putina sare si piper,dupa care se pun in oala de ciorba.

Intr-un bol se pune smantana si cele doua galbenusuri,se amesteca foarte bine,se adauga cateva polonice de zeama fierbinte si se amesteca incontinuu.Se toarna incet compozitia in oala de ciorba,amestecand continuu cu un tel.

Se lasa la foc pentru inca 10 minute,se adauga usturoiul pisat,otet dupa gust si patrunjelul verde tocat marunt.Se condimenteaza dupa gust

Pofta buna

TIPS-URI

1

La servire se mai poate adauga smantana si otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana