Ciorba radauteana

de JulyCris in Ciorbe, 21 Ian 2014 | 6728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe intregi
  • 1-2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • o galetusa smantana
  • 5 galbenusuri
  • otet sau lamaie pt acrit
  • usturoi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in doua.
Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui se taie fasii subtiri si se pune in zeama ramasa.Se mai lasa 5 minute, pana dau in primul clocot.Se opreste focul. Galbenusurile se bat bine cu smantana, se adauga un polonic cu supa. Se adauga apoi in oala si se amesteca bine. Usturoiul se piseaza si se adauga in oala. Se adauga sare si otet dupa gust (otet se mai poate adauga in momentul servirii, in farfurie,ca dealtfel si usturoiul.) 

TIPS-URI

1

Morcovul l-am dat pe razatoare si l-am calit in 3-4 linguri cu ulei. Ii da acea culoare...un galben frumos(ca la restaurant).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Anett 1

22.01.2014, 09:52

buuun bun

Pushaa 1

22.01.2014, 11:08

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 16:28

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana