Ciorba radauteana

de ana in Supe/Ciorbe, 3 Iul 2010 | 10670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 100 gr telina
  • 1 ardei
  • 3 catei de usturoi
  • 400 gr smantana grasa
  • 2 galbenusuri
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam si spalam zarzavatul ,si il punem la fiert in 3 l de apa in care punem si pieptul de pui.Cand pieptul e fiert il taiem fasii iar zarzavatul il scoatem .Lasam supa sa se racoreasca 5 minute,timp in care frecam galbenusurile cu smantana.Cu un plonic turnam putin cate putin din supa peste ouale batute cu smantana ,pana aducem la temperatura supei.Apoi turnam peste toata supa.In mojar zdrobim usturoiul adaugam putina sare si punem in supa.La momentul servirii asezonam cu piper si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]