Ciorba radauteana de pui

de VI in Ciorbe, 31 Mai 2020 | 3478 vizualizari

 

Ciorba radauteana este cea mai savurata in familia mea pentru gustul deosebit! Se face usor si se mananca cu pofta!

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 200 g smantana 
  • 50 ml ulei
  • 3 oua
  • 50 g orez
  • sare
  • boabe de piper
  • o foaie de dafin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana de pui:

Mai intai curatam legumele, le spalam bine si le tocam marunt cu cutitul, apoi le calim in uleiul incins.

Stingem cu 6 litri de apa si dam focul mare. Cand apa da in fiert, punem bucatile de carne in afara de pieptul puiului, si strangem spuma formata. Punem sare dupa gust si boabe de piper.

Lasam la fiert cam o jumatate de ora ,apoi adaugam orezul si mai fierbem cam 15 minute. De la oua folosim doar galbenusurile pe care le amestecam bine cu smantana, apoi luam din supa 2-3 linguri si le adaugam cate putin, amestecand bine,dupa care turnam incet in supa, compozitia amestecand intruna. Mai fierbem 2-3 minute.

Asezonam dupa gust cu sare si tocam leustean deasupra!

TIPS-URI

1

Adaugam cu atentie smantana cu galbenusuri,pentru ca se poate taia ,si atunci se alege si se separa compozitia! Daca vrem o culoare mai vie,putem rade un morcov pe care il calim in ulei ,si il adaugam la sfarsit,cand cioba este aproape gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]