Ciorba radauteana de rata si pui

de Bucataras Diana in Ciorbe, 24 Mar 2018 | 5727 vizualizari

 

Anul trecut cand am facut ciorbita asta, voiam sa golesc congelatorul pentru ca eram in procesul de mutare inapoi acasa (prietenii stiu de ce :) ) Asa ca am folosit ceva legume congelate. A fost o ciorbita buna. :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bucati de rata (aripi, spate, gat)
  • 450 g piept de pui
  • 1 punguta ardei gras tocat, congelat
  • 1 pastarnac ras congelat
  • 5-6 morocvi mici
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura patrunjel congelat
  • 4 oua
  • 300 g smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana de rata si pui:

Spalam rata si pieptul de pui si le punem la fiert. Spumuim din cand in cand. Curatam telina,morcovul si ceapa. Taiem morcovul si telina bucati, iar ceapa o lasam intreaga. Dupa ce nu mai iese spuma, adaugam bucatile de morcovi si telina si ceapa intreaga. Cand sunt fierte carnea si legumele, le scoatem din ciorba, strecuram supa si scoatem carnea de pe oase. Blendam legumele fierte (fara ceapa). Punem supa strecurata pe foc, adaugam legumele blendate si carnea. Batem ouale cu smanatana, adaugam putin cate putin supa apoi turnam amestecul in supa. Oprim focul si adaugam leurda si patrunjelul tocate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana de rata si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]