Ciorba radauteana (varianta mea rapida)

de alinutzika in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 10082 vizualizari

 

Asa prepar eu ciorbica aceasta, pe care o ador:

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate (sau 1 piept de pui dezosat) 
  • 1 morcov mare
  •  1 ceapa 
  • 1 ardei 
  • 2 galbenusuri 
  • 300 ml smantana 
  • sare, piper, vegeta 
  • usturoi - 2-3 catei
  • 2 linguri ulei de masline  
  • otet (optional)
  • tarhon (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana (varianta mea rapida):

Se taie morcovul rondele si se pune  la calit in  ulei. Pulpele se taie in bucatele mici si se adauga peste morcovi. Se lasa la calit 5 minute, dupa care se adauga apa pana umplem oala. Se pun la fiert ceapa si ardeiul asa intregi, iar dupa ce este fiarta carnea, se scot afara. Se pun condimentele.

Galbenusurile se freaca cu smantana si usturoiul si se adauga treptat in oala, ca sa nu se taie. E gata in max. 30 de minute cu tot cu pregatire.

Cine vrea poate sa o acreasca cu otet, eu una o prefer asa, mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana (varianta mea rapida)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

13.07.2011, 22:47

multumesc fetelor

mamaieelena 1

14.07.2011, 09:09

gustoasa ciorbita dar fara vegeta incearca mai sanatos fara adausuri cu chimicale

alinutzika 1

14.07.2011, 21:48

Din pacate, eu folosesc foarte des vegeta...Mi se pare ca fara ea mancarea nu prea are gust..asa ca, incerc sa reduc din alta parte chimicalele...)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta