- 1 ceapa
 
    - 1 morcov
 
    - 1 ardei rosu
 
    - 1 dovlecel mic
 
    - 1 cartof mare
 
    - 2 rosii
 
    - 3 linguri mazare
 
    - 200 gr  telina
 
    - 1 os mare de porc
 
    - sare
 
    - 2 oua
 
    - 4-5 linguri faina alba
 
    - patrunjel verde
 
    - leustean verde
 
    
    
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu os si galuste:
						
    - Osul se sparge in doua , se spala si se pune la fiert in apa multa cu sare . Dupa ce da in clocot se arunca o apa si se inlocuieste cu alti 3 l apa sarata .
 
    - Legumele se curata , se spala si se taie cuburi . Se pun si legumele in oala.
 
    - Dupa  30 min se incearca morcovul care este mai dens si se fierbe mai greu , daca acesta e fiert si restul sunt .
 
    - Se amesteca 2 oua batute spuma cu faina alba si putina sare , sa fie ca o smantana foarte groasa si se pun in oala clocotinda galuscute mici sa curga printr-o palnie . Se mai fierb 5 minute .
 
    - ccorba se serveste cu verdeata tocata si ardei iute .
 
 
                        						TIPS-URI
						
												1
Daca doriti mai acra puteti drege gustul cu zeama de lamaie .
 
												 
						
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu os si galuste" nu uita sa-i faci un review.