Ciorba taraneasca de pui

de adela1981 in Ciorbe, 12 Mar 2012 | 4948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mic ( 1 kg )
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata de telina (50 gr )
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi medii ca marime
  • 100 gr mazare verde
  • 100 gr fasole verde
  • 50 ml bulion
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • lamaie/ otet/ sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se  ia spuma.  Se curata, se spala legumele  si se taie. Se caleste ceapa taiata  apoi se adauga zarzavatul  taiat se caleste impreuna cu ceapa.  Se adauga in oala la pui, pe urma se adauga cartofii taiati cuburi, mazarea si fasolea si bulionul. Se potriveste de sare, piper si zeama de lamai.    La servire  se presara patrunjel verde tocat si smantana multa si neaparat cu ceva iute :)) !! Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (17)

VERONICA2607 1

12.03.2012, 20:24

papa bun

deliciousflavours 1

12.03.2012, 22:36

foarte buna!

mihaelar63 1

14.05.2012, 22:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]