Ciorba taraneasca de pui

de madi_marin in Ciorbe, 18 Feb 2010 | 11753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui pentru ciorba
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 cescuta cu orez
  • 1 mana de fasole verde
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • delikat
  • 1 l bors
  • patrunjel
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Carnita se spala si se pune la fiert in apa rece la foc mic. Spre jumatatea fierberii punem legumele tocate  si orezul spalat si lasam sa fiarba pana cand sunt gata. Se pune borsul dat intr-un clocot in prealabil si pasta de tomate. Se potriveste gustul cu delikat si se mai fierbe ciorbita 10 minute. Se stinge focul si se adauga verdeata tocata.

Se serveste cu ceapa sau ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

madi_marin 1

20.02.2010, 21:03

Sylvia....scuza-ma dar nu te-am inteles....pai nu l-ai vazut, ca e postat.....sunt blonda si obosita....

dia84 1

28.10.2010, 21:40

prima reteta pe care am facut-o de pe acest site....f buna

madi_marin 1

29.10.2010, 09:32

dia84....ma bucur ca ti-a placut....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]