Ciorba taraneasca de vacuta

de anca_rm in Ciorbe, 31 Iul 2013 | 6819 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne vita
  • morcov
  • cartof
  • patrunjel
  • mazare
  • orez
  • patrunjel verde
  • rosie
  • sare
  • piper
  • lamaie sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Cantitatile depinde de cantitatea pe care doriti sa o pregatiti .

Mod de preparare:

Carnea o spalam cu apa rece si o taiem cubulete . O punem la fiert si cand face spume luam cu lingura spuma .

Legumele se curata si se taie separat in boluri .

Adaugam morcovi, patrunjelul  taiati rondele ( sau dupa preferinta ) . Dupa ce incepe din nou sa fiarba adaugam mazarea si cartofi si mai tarziu putin vom pune si orezul.

Lasam sa fiarba pana cand totul este aproape fiert .

Adaugam rosia decojita si taiata cubulete mici , sare si piper dupa gust .Se lasa din nou la fiert .  Cand este gata adaugam frunze de patrunjel tocate .

Se poate acri cu lamaie sau bors , sau se poate adauga smantana ( fara smantana este mai dietetica)

Pofta Buna va doresc !

TIPS-URI

1

supe , ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]