Ciorbita de fasole verde

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 6 Feb 2010 | 5239 vizualizari

 

Ciorbita de fasole verde este preferata mea;de aceea mami baga si in pungi la congelator,dar si in borcane semipreparata!Aceasta este facuta cu fasole din congelator.

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole
  • 2 cepe
  • 1 morcov(sau 2 micuti)
  • 1 borcanel mic de rosii facute in casa sau ce doriti
  • 1 ardei
  • 4 lingurite delicat
  • 2 linguri faina
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de fasole verde:

Se toaca ceapa si ardeiul marunt,morcovul se da pe razatoarea mica si se calesc in 2-3 linguri de ulei in oala in care doriti sa faceti ciorbita.Dupa ce s-au calit se adauga fasolea verde si se mai lasa putin,apoi se pune o cana de apa si se pune capacul.dupa aprox 10 min se umple oala cu apa si se lasa la foc mediu sa fiarba.Cand s-a fiert fasolea se adauga rosile si delikatul si se mai lasa 5 min la foc iute.Din 2 linguri de faina se face un rantas si se adauga in ciorbita amestecand energic sa nu se faca cocoloase.Se mai da intr-un clocot si se opreste focul.Se adauga mararul tocat marunt si gata!!!

                                      POFTA BUNA!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (4)

Michelle 1

08.02.2010, 13:10

lavinia_dumitru 1

23.06.2011, 15:59

adry88 1

07.07.2011, 11:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta