Ciulama cu piept de pui

de dakris in Pui, 28 Mar 2012 | 13109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic
  • 1 ceapa
  • 3 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • sare, delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept de pui:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delikat.

Ceapa taiata cubulete cu ulei si o ceasca de apa se pune intr-o cratita acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana se evapora apa si ceapa s-a inmuiat. Daca mai este necesar se mai adauga putina apa fierbinte.

Dupa ce s-a evaporat toata apa se mai lasa ceapa se se calesca un pic in uleiul ramas si apoi se adauga faina toata odata amestecand rapid sa nu se faca cocoloase. Se mentine pe foc, amestecand sa nu se lipeasca, cateva minute apoi se adauga cca 500 ml supa, carnea si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba inca 15 min la foc mic amestecand sa nu se lipeasca.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui