ciulama de pui

de madab in Pui, 22 Iul 2015 | 5089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mici
  • 500g carne de pui (copanele si aripioare )
  • 450g smantana
  • sare
  • cimbru
  • faina
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciulama de pui:

Carnea se spala si se pune la fiert la foc mediu. Cand este fiarta se scoate si se lasa la racit. Se desprinde carnea de  pe os.

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune intr-o oala cu putin ulei si se caleste. Se adauga carnea si putina zeama in care a fiert carnea. 

Smantana se amesteca cu putina faina si  se pune in oala cu carnea.  Se amesteca si se adauga putina sare si cimbru.

Se lasa la fiert la foc mic  pana se ingroasa. 

La sfarsit se pune patrunjelul tocat.

Pofta buna ! ! ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui marinat in iaurt