Ciuperci a la Nadina

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2010 | 3976 vizualizari

 

cu dedicatie speciala pt toti ce le plac ciupercile

 

INGREDIENTE

  • 18 ciuperci champignion
  • 100 g sunca
  • 1/2 ardei rosu
  • 200 g telemea
  • 200 bacon
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ceapa
  • 100 g cascaval ras
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt
  • 4 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci a la Nadina:

Se curata ceapa si se caleste 2 minute apoi se pune sunca ,baconul taiat cubulete,ardeiul rosu la fel si cartofii fierti si taiati si ei cubulete mici, telemeaua zdrobita sau rasa si piciorusele de ciuperci taiate sau tocate si patrunjelul verde tocat

Se lasa toate pe foc sa se caleasca putin .

Ciupercile se spala se curata, se scot piciorusele apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc intr-o tava pe ambele parti in 2 linguri de ulei .

Se ia o tava se pune putin  ulei apoi se aseaza ciupercile in tava(cu partea maro in sus) apoi se pune cate o bucatica de unt si apoi cate 2 linguri din amestecul cu sunca,iar deasupra se pune cascaval ras .

Se da  tava la cuptor pentru 15-20 minute la 180 grade

Sunt ciuperci facute asa la repezeala, cu ce aveam in casa,dar au iesit grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci a la Nadina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

13.06.2010, 15:14

bunica cu tot dragu ,da achiar am zis ca unde a disparut mihaela63? acum a venit cu forte proaspete si ne fece cu siguranta ceva bun

Bunica 1

15.06.2010, 19:45

Sigur, sigur , abia astept !

mariac 1

15.06.2010, 23:18

iti doresc spor in toate te pup

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza