Ciuperci champignon umplute la cuptor

de Adrian2016 in Mancaruri de legume, 21 Iun 2017 | 7705 vizualizari

 

O mancare rapida, satioasa si pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 7 ciuperci champignon mari
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr de slanina
  • 100 gr branza de burduf
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 50 gr de unt
  • 2 rosii
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon umplute la cuptor:

       Am trecut ciupercile sub un jet de apa rece si le-am curatat de coaja. Le-am rupt codita si le-am asezat intr-o tava, alaturi de ciuperci. Separat, am taiat sunca si slanina feliute, ceapa si rosile. Ciupercile le-am sarat si piperat.

       In fiecare ciuperca, am pus sunca, slanina, rosie, ceapa, branza, unt si am ras cascaval. Am dat tava la cuptor la 200 de grade C, pana s-au rumenit.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ciupercile pot fii umplute dupa gustul fiecaruia: somon afumat, carne, legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]