Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi in Mancaruri de legume, 21 Iun 2018 | 4635 vizualizari

 

Mic-dejun? Pranz? Cina? Este ce vreti voi, puteti sa serviti acest preparat oricand, iar de cele mai multe ori toate aceste ingrediente le gasiti prin frigider. Daca mai pregatiti si o salata de legume, atunci meniul este unul perfect!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr bacon cubulete
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence
  • 1 felie cas de oaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor:

Spalati ciupercile, le stergeti cu un servetel si le taiati bucatele. Ceapa verde o taiati rondele. Incingeti o tigaie, puneti baconul, il rumeniti usor. Adaugati ciupercile, ceapa verde, amestecati. Le innabusiti la foc potrivit pana se evapora lichidul ce il lasa ciupercile. Trageti tigaia deoparte. Puneti compozitia in doua vase de ceramica, vase de o persoana. Sau puteti folosi un vas mai mare. Spargeti usor, cate doua oua, in fiecare vas. Presarati putina sare, piper si ierburi de provence peste oua. Le introduceti in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 10-12 minute, pana sunt facute si ouale, sa nu ramana albusul crud. Cand sunt gata, scoateti vasele din cuptor si rupeti deasupra bucatele de cas. O bunatate de preparat a iesit! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (16)

Ksenya 1

26.06.2018, 08:05

Mic dejun consistent si bun

oanapl 1

26.06.2018, 09:16

Ce apetisant arata!

Rocsi 1

26.06.2018, 21:20

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf