Ciuperci cu branza de burduf

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 13666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 ciuperci medii
  • 100 g branza burduf
  • ulei
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu branza de burduf:

Ciupercile se spala bine si se scoate codita de la fiecare, se lasa sa se usuce putin dupa care se umple fiecare cu branza de burduf, iar deasupra se presara putina boia dulce. Tigaia tip gratar se unge cu putin ulei de masline, se pun ciupeculete si se pune pe foc.Sunt gata cand se rumenesc putin ciuperciile si branza de burduf de topeste.

TIPS-URI

1

langa merge o cana de vin fiert

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Găluşte de mămăligă cu şuncă şi ciuperci