Ciuperci cu branza de burduf

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 13081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 ciuperci medii
  • 100 g branza burduf
  • ulei
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu branza de burduf:

Ciupercile se spala bine si se scoate codita de la fiecare, se lasa sa se usuce putin dupa care se umple fiecare cu branza de burduf, iar deasupra se presara putina boia dulce. Tigaia tip gratar se unge cu putin ulei de masline, se pun ciupeculete si se pune pe foc.Sunt gata cand se rumenesc putin ciuperciile si branza de burduf de topeste.

TIPS-URI

1

langa merge o cana de vin fiert

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
cosulete de champinion umplute cu brocoli-post