Daca doriti un preparat rapid, consistent si delicios, atunci incercati reteta de mai jos. Cu siguranta nu veti da gres.
Spor la treaba!
Ceapa se taie solzisori. Pieptul de pui se spala si se taie cuburi. Ciupercile se taie felii.
Intr-o oala incapatoare, se pun lingurile de ulei, cand s-a incins suficient, adaugam ceapa si un pic de sare. Lasam la foc potrivit pana ceapa devine translucida, cu usoare urme de aramiu pe margine. Adaugam pieptul de pui, amestecam si acoperim cu un capac. Lasam la foc cam 10 minute. Adaugam ciupercile si hribii tocati, mai lasam inca 10 minute.
Faina o desfacem cu laptele, apoi adaugam smantana si turrnam in oala. Amestecam si potrivim de sare si piper, adaugam nucsoara. Lasam inca 7-8 minute la foc mic.
Se poate servi cu mamaliga, orez sau piure.
Se orneaza cu cateva felii de ciuperci trase la tigaie.
Pofta sa aveti!
1
De preferat ca ciupercile sa fie proaspete.
2
In cazul in care vi se pare sosul prea legat, desfaceti in fir cu lapte cald, pana obtineti consistenta dorita.