Ciuperci cu smantana

de loredanaaa in Mancaruri de legume, 10 Feb 2013 | 3877 vizualizari

 

Mult mai imi plac ciupercile.Mama mea asa le facea,asa de buna era mancarea asta ca nu mai ramanea nimic

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 patrunjel
  • sare
  • piper
  • 400 g de smantana
  • 1 galbenus de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se taie ceapa si se caleste intr-o tigaie cu putin ulei. Aveti grija sa nu se arda

 Se curata ciupercile, eu pun si coditele, le taiem marunt si le punem peste ceapa calita amestecand  din cand in cand.

Adaugam sare si piper lasandu-se pana se coace. Daca scade zeama si nu sunt fierte mai adaugam cate un pic de apa,ale mele au lasat multa zeama asa ca nu am pus apa

Intr-un bol amestecam galbenusul cu o lingura de faina si smantana(se poate face si fara ou)Se toarna deasupra ciupercilor, adaugand  apoi si patrunjelul taiat marunt.Daca e prea lichida se mai lasa pe foc amestecand continuu pana cand se-ngroasa(depinde cat de groasa vrem)

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana