Ciuperci cu sos alb si marar

de Ina in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2012 | 19032 vizualizari

 

Reteta preluata din revista "Libertatea pentru femei"

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 legaturi marar
  • 80 g unt
  • piper macinat
  • 2 linguri rase faina
  • o legatura ceapa verde
  • 300 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
  • 2-3 linguri ulei pentru calit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos alb si marar:

Se curata si se spala ciupercile, apoi se pun la fiert 15 minute, in apa clocotita cu o lingura de sare.

Separat se curata ceapa, se taie marunt si se caleste cat sa se inmoaie. 

Ciupercile se scot si se scurg, apoi se adauga peste ceapa si se lasa sa se caleasca usor. 

Se topeste untul, se pune faina cernuta si laptele caldut, amestecand continuu. Adaugam sare si piper, apoi smantana si mararul tocat. 

La final amestecam ciupercile cu sosul alb  si oprim focul. 

Noi am servit cu pulpe de pui la cuptor si salata de ardei copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos alb si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata