Ciuperci cu sos si legume

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 4270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • putina nucsoara
  • 150 ml de apa
  • 1 1/2 lingurite de delikat
  • 2 cubulete de branza topita(la vache qui rit)
  • sare
  • piper
  • 100 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos si legume:

Se curata si se spala legumele. Ardeii se taie marunt, ceapa si coditele de la ciuperci si se inabusa cu 50 gr de margarina, piper, sare si putina apa.

Intr-o cratita se topesc 25 gr de margarina, apoi adaugam faina si se amesteca bine cu telul. Se adauga apa si delikatul si lasam se formeze o crema. Se pune apoi nucsoara, branza topita si putina sare.

Se unge o tava si se aseaza palarioarele de ciuperci in care se pune putina margarina in fiecare si se da la cuptor pana se inmoaie,apoi adaugam legume si peste cate putin sos si se dau la cuptor ptr 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu ceapa si ciuperci