Ciuperci cu spanac și soia

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Mar 2013 | 5679 vizualizari

 

O mâncărică super sățioasă!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cca. 500 g,
  • ceapă verde 4 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • leurdă 1/2 legătură,
  • spanac proaspăt cca, 250 g,
  • mărar verde 1 legătură,
  • cubulețe de soia Inedit,
  • cimbru,
  • bulion cca. 300 ml,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu spanac și soia:

Cubulețele de soia, se pun la fiert în apă clocotită, cu puțină sare, piper proaspăt măcinat, 1 foaie de dafin și puțin cimbru, cca. 15 minute, apoi se scoate și se scurge bine de zeamă. Între timp, ceapa, usturoiul, leurda  și spanacul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pune la călit în puțin ulei de măsline cu apă. Ciupercile curățate și tocate se adaugă la amestecul verdețuri și se lasă la fiert cca. 15  minute, semiacoperit. După ce au fiert ciupercuțele, se adaugă cubulețele de soia, se asezonează de sare, piper, se adaugă bulionul și se lasă la fiert neacoperit cca. 10 minute. La final se presară mărarul tocat mărunt.

Se servește fierbinte ca atare sau cu garnitură de cuș-cuș.

Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu spanac și soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de tofu cu legume si sos curry