Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2012 | 3494 vizualizari

 

Din curiozitate am luat si eu miez de lapte de la Delaco sa vedem ce pot face cu el .

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci marisore
  • 200 gr prosciuto crudo
  • 1 miez de lapte cu sare
  • 100 ml ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • putin rozmarin verde
  • 4 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • ridichi , rosii, salata verde pt. decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor cu miez de lapte:

Curatati si spalati ciupercile .Ungeti-le cu ulei .

Tocati coditele ciupercilor , prosciuto , usturoiul si rozmarinul si le amestecati cu smantana , sare si piper .

Cu aceasta compozitie umpleti ciupercile pe care le dati la cuptor timp de 15 minute[ asezate pe hartie de copt ] .

Scoateti tava din cuptor si pe fiecare ciuperca asezati o felie de miez de lapte si mai dati inca 5 minute la cuptorul incins .

Serviti ciupercile cu miez de lapte decorate cu ridichi rosii , salata verde si rosiii.

TIPS-URI

1

Puteti servi aceste ciuperci ca garnitura la carne la grill .

2

Daca sunteti la gratar se pot face in folie de aluminiu .

3

Mai pot fi servite si ca aperitiv cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor