Ciuperci la punga

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 13816 vizualizari

 

Imi plac ciupercile si azi am gasit niste palarioare mari,deja le vedeam umplute si la cuptor si eu nici nu le cumparasem....si cum am luat si punga de copt la metru,am zis sa le fac la punga....

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci champinion cca 300 g
  • 2 feliute ceafa afumata
  • 2 feliute rulada porc
  • 3 fire ceapa verde
  • marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la punga:

Pentru ca am fixuri, desi se zice ca nu se curata ciupercile, eu le-am curatat de pielita. Piciorusele le-am taiat marunt impreuna cu ceafa, rulada si ceapa. Toate astea le-am calit un pic, cat sa se inmoaie, apoi le-am transferat intr-un castron si le-am amestecat cu ou, cascaval si marar tocat, potrivind de sare si piper. Am umplut palariutele ciupercilor si le-am bagat in punga de copt. Am intepat punga din loc in loc, am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 60 minute.

Delicioase, atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada pentru mic dejun