Ciuperci la tigaie

de carmenvlad in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 12757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita “Maggi” secretul gustului de legume
  • ½ lingurita busuioc uscat
 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie:

Se spala ciupercile si se calesc in 2-3 linguri ulei de masline. Se stinge cu un pahar de vin alb, o lingura de otet balsamic si se fierbe pana cand scade toata zeama. Se adauga secretul gustului, usturoiul taiat marunt si busuiocul uscat. Se opreste focul si se lasa acoperite pentru 5 minute (sa se amestece toate aromele). Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

carmenvlad 1

03.05.2011, 20:30

Da, MVMih te servesc cu mult drag.

carmenvlad 1

03.05.2011, 20:36

Dragele mele, Diana, cele doua Elene, Mirela, Sufletista si Deyutzkiuta va multumesc din toata inima.

RuxyRux 1

03.05.2011, 20:38

Parca sunt desenate...si asa o pofta imi fac...Carmen...grozave!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei copti cu usturoi