Ciuperci la tigaie cu smantana

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2014 | 4785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie
  • 400 g ciuperci champignon
  • 2 lingurite unt
  • 150 ml smantana
  • o jumatate de ceasca de vin alb sec
  • sare, piepr dupa gust
  • cimbru- un varf de lingurita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie cu smantana:

Untul se pune intr-o tigaie la incins. Se pune ceapa cu sare, piper , se caleste putin . Cand s-a inmuita putin se adauga ciupercile curatate, se amesteca. Se adauga vinul si dupa ce alcoolul se evapora si ciupercile s-au calit putin se adauga smanatana. Se mai lasa pret de 5-7 minute si se opreste focul. Se adauga cimbru.

Se serveste ca atare, ca garnitura langa o bucata de friptura sau pe o paine toast prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]