Ciuperci marinate

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 6622 vizualizari

 

pt marinare e ideal sa se foloseasca ciuperci tinere, mititele...ale mele erau de ceva vreme si nu le gaseam intrebuintare, dar nici s ale arunc nu ma induram, ca de, eu nu prea sunt mana larga...asa ca le-am marinat, pt a le prelungi existenta...si bune au iesit...

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • boabe d epiper
  • sare 2 l-ite
  • foi de dafin , vreo 3-4
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 ml otet
  • o l-ita zahar
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci marinate:

Ciupercile se curata de pamant si de pielita de pe capac , se sterg bine, dar nu se spala.

se pune o cratita pe foc cu 250 ml apa si toate ingredientele de mai sus , se adauga ciupercile si se fierb cam 20 min bune. Se lasa sa se domoleasca nitel si se pun in borcane. Cand s-au racit se baga la frigider. Astfel pot fi pastrate cam 3 luni. Se pot folosi in diverse moduri de preparare. Sunt f bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci marinate(salata)