Ciuperci mixte in tigaie

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2012 | 5155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de ciuperci mixte
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • putin lapte
  • vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci mixte in tigaie:

Se pun ciupercile intr-o tigaie cu putin ulei, impreuna cu usturoiul feliat subtire si se lasa la calit cateva minute. Se adauga putin lapte, se inabusa, adaugam sare si un strop de vin (rosu sau alb). Se muta in alta tigaie se mai adauga putin ulei, le mai lasam 5 minute si se servesc, ca si garnitura sau ca fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci mixte in tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar