Ciuperci pane

de bucatariamea in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 8057 vizualizari

 

O reteta usor de facut foarte buna si foarte gustoasa,iar pentru prepararea ei avem nevoie de urmatoarele:

 

INGREDIENTE

  • ciuperci (eu am folosit champignon)
  • oua
  • faina alba
  • pesmet 
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se aleg ciuperci mari si sanatoase.Se curata de pielita,se indeparteaza codita,se spala si se presara cu sare si piper.Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare,iar dupa aceea se dau prin faina.ou batut,pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti pina devin aurii.Se scot pe servetele absorbante de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv