Ciuperci pane umplute

de cec in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 7753 vizualizari

 

varianta mea:un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos

 

INGREDIENTE

  • ciuperci,
  • cascaval,
  • sunca presata,
  • ou,
  • faina,
  • pesmet,
  • sare,
  • ulei,
  • cateva scobitori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane umplute:

Ciupercile se curata si se rupe codita.Cascavalul si sunca se taie bucatele. In palariile ciupercilor, se pune bucatele de cascaval de sunca si iar cascaval. Si apoi se unesc cate doua si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile. Se aseaza in cosuletele de rosii pregatite pt ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi Surpriza