Ciuperci umplute

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 13 Dec 2010 | 6590 vizualizari

 

Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci mai maricele
  • 2 cepe (de preferinta rosii)
  • un morcov mic
  • un ardei capia rosu
  • 2-3 linguri ulei 
  • 1-2 linguri apa
  • sare, piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile si se taie coditele. Intr-o tigaie in care am pus uleiul , se pune ceapa tocata marunt, morcovul ras si coditele de la ciuperci tocate si se trag pe foc cca 10 min adaugand si putina apa pentru a nu se praji prea tare. Se pune sarea , piperul si mararul tocat si cu aceasta compozitie se umplu palariile . In cuptorul incins se pun intr-o tava (captusita cu hartie de copt) si se lasa cca 30 min. Se servesc calde sau reci simple sau ca garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]