Ciuperci umplute 2

de lilik in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2011 | 4216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon mari
  • 150 gr carne tocata amestec
  • 1 galbenus
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • parmezan ras
  • 1 lingura de pesmet
  • patrunjel verde
  • unt
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute 2:

Tocam ceapa si usturoiul marunt si le punem la calit cu putin ulei.

Intre timp luam coditele de la ciuperci,le curatam si le tocam marunt,iar cand ceapa si usturoiul incep sa se rumeneasca le punem impreuna cu carnea si le lasam pana cand carnea se albeste,apoi stingem cu 1/2 pahar vin alb.

Lasam pe foc pana se evapora vinul apoi dam deoparte si lasam la racit.

Cand e rece adaugam galbenusul,parmezan ras(dupa gust),sare,piper,pesmetul si patrunjel verde tocat marunt.

Amestecam si cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor sterse cu un prosop uscat si presarate cu sare.

Cand sunt umplute toate le punem pe o tava tapetata cu hartie si deasupra fiecareia punem putin parmezan ras si cate o bucatica de unt.

Dam la cuptor la 200° timp de 25-30 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]