Ciuperci umplute

de dobrezaira in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 5768 vizualizari

 

Nu am rezistat cand am vazut ciupercile asa de frumoase in ladita la magazin, asa ca am luat si eu macar de pofta, desi meniul era stabilit. As manca ciuperci oricand.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura unt
  • 6 masline
  • 50 gr telemea
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala ciupercile bine cu apa rece, se scot piciorusele pe care le tocam marunt si impreuna cu ceapa taiata solzisori si morcovul ras marunt le calim cu untul intr-o tigaie. Umplem ciupercile cu aceasta compozitie calita, le asezam intr-o tava si le bagam la cuptor pentru 40-50 minute pentru ca sunt mari. Cand sunt gata presaram pe fiecare telemea rasa (sau casacaval) si punem cate o maslina pe fiecare, asta e de frumusete...Mai dam la cuptor 5 minute si ....pofta buna!

TIPS-URI

1

e bine presarat si marar, eu am uitat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute la cuptor