Ciuperci umplute

de dantes in Porc, 22 Mar 2018 | 3421 vizualizari

 

Cei care tin post pot prepara aceasta reteta fara creier

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 500 g creier de porc
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Creierul se lasa in apa rece circa o ora, apoi se curata si se taie marunt.

Spalam ciupercile, le rupem coditele pe care le taiem marunt.

Calim ceapa in ulei, adaugam coditele taiate de la ciuperci, apoi creierul; cand sunt aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul verde. Cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor si le dam la cuptor pentru 30 de minute.

Se pot servi cu o salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creier pane