Ciuperci umplute cu carne de cârnați

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 3284 vizualizari

 

Cea mai rapidă variantă de ciuperci umplute!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 16 pălării,
  • cârnat proaspăt mai gros 1 fir,
  • cascaval afumat Delaco cca. 50 g,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de cârnați:

Pălăriile de ciuperci curățate, se pun într-o tavă termorezistentă, se presară sare, cimbru și puțin ulei de măsline. Se introduce tava în cuptorul preîncins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se umple fiecare pălărie cu umplutură de cârnați, se pun din nou la cuptor cca. 10 minute, la final se acoperă cu felii subțiri de cașcaval afumat, dându-se din nou la cuptor ptr cca. 3 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de cârnați" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]