Ciuperci umplute cu chiftelute

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 5165 vizualizari

 

din ciclul - nimic nu se pierde , totul se transforma -
am observat ca am preparat prea multe chiftelute si le-am dat o noua destinatie si infatisare !!!

 

INGREDIENTE

  • chiftelute
  • ciuperci champignion
  • branza de vaca cu smantana [ fagaras ]
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  •  unt
  • pt decor : ardei rosu si verdeata .
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu chiftelute:

Ciupercile se curata de codite si se sareaza .

Branza cu smantana se amesteca cu piper si chimen .

In fiecare ciuperca se pune unt cat un grauncior , o chifteluta increstata iar in mijlocul acesteia o jumatate de lingurita   cu pasta  de  branza .

Se decoreaza dupa inspiratie , se pun in tava teflonata . se stropesc cu putin ulei de masline si se dau 15min . la cuptor ptr. gratinare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de cartofi la cuptor