Ciuperci umplute cu tofu

de Bucataras Diana in Mancaruri de post, 9 Apr 2017 | 5690 vizualizari

 

Retete economice de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 150 g tofu cu ardei
  • 1 legatura leurda
Portii: 28
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu tofu:

Curatam ciupercile si tocam coditele. Dam tofu pe razatoare si tocam leurda. Amestecam coditele de ciuperci cu tofu si cu leurda si umplem ciupercile, asezate in prealabil intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor, pana se rumenesc frumos. Decoram cu bucatele de ardei rosu si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]