Ciuperci umplute, la cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2013 | 21821 vizualizari

 

O minunatie de reteta, usor de preparat, ce poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.O mancare satioasa dar versatila....poti umple bunatatea de ciuperci cu ce iti place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 150 g telemea light
  • 125 g cascaval light
  • 1 ou
  • marar verde
  • piper proaspat macinat
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Rupem coditele ciupercilor si le curatim, la fel procedam si cu palariutele ciupercilor.

Telemeaua, oul crud , mararul verde si ceapa taiata le dam prin blender sa se faca o crema. Presaram apoi deasupra piperul si omogenizam.

Intr-o tava punem o foaie de copt pe care asezam ciupercutele si piciorusele curatate.

Cu o lingurita, umplem palariile ciupercilor, cu crema de telemea. Crema ce ramane o asezam peste piciorusele ciupercilor.

Radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute pina se rumenesc deasupra.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Putem servi ciupercutele atat calde , cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]