Ciuperci umplute, la cuptor

de mirela0911 in Mancaruri de legume, 8 Aug 2017 | 11906 vizualizari

 

Un pranz rapid, delicios si satios!

 

INGREDIENTE

  • 5 buc ciuperci champignon brune
  • 10 buc ciuperci champignon albe
  • 1 buc ceapa alba
  • slanina
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • masline negre
  • felii de cascaval
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Ciupercile se curata, se spala rapid sub un jet de apa rece, apoi se pun la scurs.

Ceapa se curata si se taie marunt. Slanina (cata doriti) se taie bucatele mici sau mai mari (dupa preferinte) si se pune peste ceapa. La fel se taie ardeiul si maslinele, marunt, apoi se amesteca toate la un loc.

Se asaza ciupercile in tava si se umplu fiecare cu aceasta compozitie. Se presara deasupra sare dupa gust si se da tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, timp de 15-20 de minute.

Se scoate tava si se asaza peste fiecare ciuperca cate o felie de cascaval. Se mai lasa 5-10 minute, dupa care se pot servi garnisite cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciupercile brune sunt mai carnoase decat cele albe, deci vor tb lasate un pic mai mult!

2

Se pot folosi doar ciuperci albe.

3

Umplutura poate diferi in functie de gusturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Champignon, pane