Ciuperci umplute preparate la cuptorul cu halogen

de ela in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 7627 vizualizari

 

am cuptorul de vreun an si il folosisem doar o singura data...am pornit de la o reteta a lui Radu Popovici....delicioase...sigur voi mai face curand...

 

INGREDIENTE

  • 17 ciuperci proaspete potrivite,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 200 gr piept de pui,
  • 2 maini de cascaval ras,
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute preparate la cuptorul cu halogen:

Taiem coditele ciupercilor,curatam de pielita ciupercile.Tocam marunt coditele ,taiem la fel si ceapa.Taiem cubulete mici pieptul de pui dezosat.Punem putin ulei intr-o tigaie in care calim ceapa,ciupercile tocate si carnea,pana se inmoaie totul.Oprim focul si adaugam o mana de cascaval ras,omogenizam bine.Umplem ciupercile cu o lingurita cu compozitia facuta.

Incalzim cuptorul cu convectie 5minute,la temperatura de 180grade.Punem ciupercile umplute pe gratarul de sus si pornim cuptorul la temperatura de 180grade,timp de 10minute.Presaram cascaval ras peste ciuperci si mai punem la cuptor,5minute,la 180grade.DELICIOASE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute preparate la cuptorul cu halogen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval