Ciupercute

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 10450 vizualizari

 

Banalele oua umplute, foarte simplu de facut, dar de efect asa cu caciulitze.

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 12 rosii mici(cherry)
  • 1 pate de pui (sau de care va place)
  • branza topita la tub ptr ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute:

Se fierb ouale tari si se lasa sa se raceasca.

Intre timp rosiile se spala, apoi se taie un capacel pe partea cu cotorul si se scobesc de miez. Se lasa sa se usuce bine ca sa nu alunece de pe oua.

Se curata ouale de coaja si se taie albusul de la baza. Se scot usor galbenusurile si se zdrobesc cu furculita, apoi se amesteca cu pateul pana formeaza o pasta. Se umplu ouale cu o lingurita mica cu aceasta pasta si se aseaza pe un platou.

Se aseaza pe fiecare ou o rosioara scobita si se orneaza cu picatele albe de branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Corinuta 1

05.11.2010, 12:31

IonelaVanillaElenamultumesc!

alexandrinapop 1

14.11.2010, 12:11

arata foarte bine....cu un pic de imaginatie poti face lucruri extraordinare

elena1988 1

08.02.2011, 10:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]