Ciupercute cu verdeata si cascaval

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 3525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -650 g ciuperci
  • -250 g cascaval
  • -1 legatura marar
  • -1 legatura partunjel
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 ardei iute(mic)
  • -sare, piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu verdeata si cascaval:

 Se spala si apoi se curata ciupercile.Sesepara coditele de palaria ciupercilor si se lasa la scurs.
Se spala apoi si se taie marunt verdeata si ardeilu iute.Se taie coditele marunt si se amesteca cu verdeata, ardeiul iute si uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se umplu ciupercile cu amestecul de mai sus si se aseaza intr-o tava. Pe fiecare ciupercuta in parte se pune cate i felie subtire de cascaval si se da la cuptor,incins in prealabil.Din cana in cand se stropesc cu zeama pe care o lasa in tava.Se tin la cuptor aproximativ 20 min.
Se servesc calde dar se pot servi si reci.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu verdeata si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute si piept de pui la gratar