Ciupercute umplute cu legume

de Sanda s in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2011 | 30729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci potrivite
  • zarzavat (morov, ceapa)
  • ulei
  • sare
  • cascaval (branza)
  • ou
  • rosie
  • smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute cu legume:

Se toaca coditele de la ciuperci cu ceapa, morcovul si o rosie, totul se condimenteaza si se caleste in putin ulei. Cu compozitia rezultata se umple ciupercile dupa care se bate un ou cu smantana si putina verdeata, se pune deasupra, se rade cascaval, se unge o tava se aseaza ciupercile, se pune o folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor circa 20 minute.

Dupa cele 20 de minute se ia folia jos si se mai lasa la cuptor cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci