Clatite cu cas si cascaval

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2010 | 5949 vizualizari

 

Putem servi langa un pahar de vin sau bere.

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii mici de danone natural (420 g),
  • 2 oua,
  • 300 g faina,
  • 1 praf de sare,
  • 500 ml apa minerala,
  • 1 lingura ulei,
  • ulei pt prajit,
  • cas sau cascaval pentru umplutura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu cas si cascaval:

Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura in mijlocul fainii, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, omogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30 de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit sau cascaval razuit. Eu le-am umplut o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra razuim cascaval, putem servi si cu chetchup iute langa un pahar de vin sau bere.

TIPS-URI

1

Bateti ouale le amestecati cu iaurtul apoi le amestecati cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cas si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor